22 Ocak 2012 Pazar

YERYÜZÜNDEKİ SON AŞK


Az önce izledim filmi hemen yazıyorum. Film ilginç geldi bana başta sıradan bir aşk filmi gibi başlıyor ama sonra başka boyutlara geçiyor. Kısaca;rastgele tanışan bir çift (diğer tüm aşk filmlerindeki gibi), dünyada yayılan bir hastalığın ortasında buluyorlar kendilerini. Önce koku, sonra ses, sonra görme duyularını yitiriyorlar. Tüm bu olanlara rağmen buluşuyorlar...Ve mutlu son...:))))

Filmin künyesini alıntılıyorum:
Vizyon tarihi: 26 Ağustos 2011
Yönetmen: David MacKenzie
Oyuncular: Eva Green, Ewan McGregor, Connie Nielsen, devamı...
Orijinal adı: Perfect Sense
uzun metrajlı film ABD . Tür: Romantik , Fantastik
Süre: 88 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Tiglon
Özet: Michael ilişkilerde bağlanma sorunu yaşayan ama yemek pişirme konusunda usta olan bir şeftir. Soğuk görünümlü ama işinin ehl-i doktor Susan ise uzun zamandır özel hayatına kimseyi sokmadan, kendisini sadece işine vermiştir.
Susan ve Michael yakınlaşırken, tüm dünyada insanların duygularını bir bir yok eden bir salgın hastalık ortaya çıkar. İnsanlar sevme yetilerini bir bir kaybederken Susan ve Michael'ın aşkı hayata tutunabilecek midir?

Eva Green ve Ewan McGregor'ın baş rolleri paylaştığı dram ve hüzün dolu filmde, McGregor ile daha önce Young Adam'da çalışmış olan İngiliz yönetmen David Mackenzie'nin imzası var. Yönetmen daha önce Tutku Nehri (Young Adam) filmiyle de BAFTA'da En İyi Yönetmen ödülünü almıştı...

Hiç yorum yok: